Zamestnanci OZ Šaštín 

obdarovali opustené a postihnuté deti

 

V čase vianočných sviatkov, rovnako ako vlani, sa zamestnanci OZ Šaštín rozhodli urobiť radosť deťom v detských domovoch a ústavoch v regióne pôsobnosti nášho OZ.

Vianoce - to je obdobie, kedy akosi viac myslíme nie len na seba a svoje deti, ale uvedomujeme si potrebu obdarovať a urobiť radosť aj tým deťom, ktorým ju vlastní rodičia a blízki nemôžu, alebo nechcú poskytnúť. Preto sme vyzvali zamestnancov, aby prispeli na dary deťom ľubovoľnou finančnou čiastkou formou zrážky zo mzdy a za nazhromaždené finančné prostriedky sme nakúpili podľa potrieb domovov a ústavu veci pre deti - rádiomagnetofón, rehabilitačný bicykel, detské oblečenie a vianočnú výzdobu. Navštívili sme DETSKÝ DOMOV v Skalici, ÚSTAV SOCIÁLNEJ STAROSTLIVOSTI PRE MLÁDEŽ v Rohove a DETSKÝ DOMOV A DOMOV SOCIÁLNYCH SLUŽIEB PRE DETI v Malackách, kde sme tieto dary deťom odovzdali.

V týchto zariadeniach žijú deti prevažne opustené, alebo postihnuté, ktoré sa vedia tešiť z každej maličkosti, ktorou im ľudia prispejú na spestrenie ich života. 

Teší nás, že sa táto akcia stretla u našich zamestnancov s veľkým ohlasom a vyzbieraná suma sa oproti vlaňajšku, keď sme akciu organizovali prvý krát, zdvojnásobila. Túto akciu podporili zamestnanci takmer zo všetkých správ, stredísk a ústredia OZ Šaštín, ktorým chcem aj touto cestou v mene obdarovaných detí poďakovať.

Mária Vaculková

VOR personalista