Ktorý OZ si svojimi chatami získa najviac zamestnancov?

Odteraz má každý zamestnanec LSR v zmysle platnej kolektívnej zmluvy nárok na 2000,- Sk príspevok na podnikovú rekreáciu v ktoromkoľvek ubytovacom zariadení zahrnutom v zozname na intranete. Čo všetko musíme urobiť, aby sme takýto príspevok získali?

Príspevok na podnikovú rekreáciu štartuje novú súťaž

Lucia ŠALAPKOVÁ

Stačí si na OZ vyzdvihnúť „Poukaz na príspevok“ vypísaný na Vaše meno, potom sa správať ako bežný zákazník a objednať si chatu, vyplatiť obvyklú cenu za pobyt, riadne vyplniť „Poukaz“, pri pobyte si ho dať podpísať správcovi chaty alebo hotela a potom ísť s „Poukazom“ a dokladom o zaplatení na mzdovú učtáreň OZ, kde Vám vo výplate zúčtujú 2000 korunový príspevok (max. do výšky 75% z ceny pobytu, pri dĺžke pobytu minimálne 3 dni). Každý OZ zašle všetky riadne vyplnené „Poukazy“ na GR – Odbor poľovníctva, rybárstva a lesoturistiky, kde na konci roka z nich vyžrebujeme jedného zamestnaneca, ktorý získa víkendový pobyt pre 2 osoby na jednom z našich lukratívnych ubytovacích zariadení.

Na zadnej strane „Poukazu“ každý zamestnanec vyjadrí svoju spokojnosť so správcom chaty ako aj so samotnou chatou a na základe Vášho hodnotenia budú ocenené tri odštepné závody, na ktorých sa bude najlepšie cítiť čo najviac našich zamestnancov. Tieto OZ získajú možnosť navýšiť plán nákladov na r. 2007 vo výške 300, 200 a 100 000 Sk na zlepšenie kvality ubytovacích zariadení na OZ.

 

Tak čo závody? Čaká na Vás 4500 zamestnancov (klientov), o ktorých môžete bojovať, aby navštívili práve Vašu chatu. Sme zvedaví, ako využijete túto príležitosť. Dokážete nám, zamestnancom LSR, že ste naozaj dobrí???