Úspešná prezentácia na LIGNUMEXPO LES 2003

 

            Tradične s veľkým úspechom sa prezentovali Lesy SR a jeho odštepné závody na výstave LIGNUMEXPO LES 2003 na Agrokomplexe v Nitre. Najväčší záujem návštevníkov pútali tak ako po minulé roky expozície OZ Semenoles Liptovský Hrádok, OZ Beňuš a Závod lesnej techniky Banská Bystrica. Veľký záujem bol o vystavovaný tovar v predajni LESNÍK OZ Žilina. Jeho vedúci Jozef Zaťko zrejme priniesol do Nitry vhodný sortiment poľovníckeho oblečenia, obuvi a poľovníckych potrieb o ktoré bol veľký záujem, čo sa prejavilo na tržbách. Podobne to bolo aj s predajom v stánku OZLT, ale tiež pri okrasných drevinách z expozície Semenolesu a Topoľčianok OZ Topoľčianky návštevníkov okrem expozície zaujali predajom vákuovo balenej diviny.

            Osobitne treba spomenúť OZ Beňuš, ktorý tradične zaujal vystavovaným nábytkom. Zlatú medailu výstavy aj tentoraz získali za vystavený altánok. Svedčí to o dobrej práci celého kolektívu závodu, osobitne pridruženej drevárskej výroby v Polomke.

            V stánku GR prebiehali intenzívne obchodné rokovania o kontraktoch najmä pre rok 2004. Je potešiteľné, že o vystavené exponáty prejavila záujem najmä mladá generácia. Chválihodné zároveň je to, že ako v expozícii GR a najmä v expozícii OZ Šaštín boli na nápor detí dobre pripravení usporiadaním vedomostných súťaží (píšeme o tom na inom mieste).

            Je nesporné, že prezentácia a propagácia sa dnes robí predovšetkým na výstavách, workshopoch a pod. Preto je dobré, že náš podnik takúto príležitosť využíva a patrí už tradične k tomu najlepšiemu čo na výstave LIGNUMEXPO LES v Nitre možno každoročne vidieť.

  Text a foto: J. Hikl