Dobrý sklz a presnú mušku! 
IV. Zimné športové hry pracovníkov š. p. Lesy SR Banská Bystrica 



        V dňoch 25. a 26. februára 2003 sa zamestnanci nášho štátneho podniku Lesy Slovenskej republiky, ktorí sa upísali športu, stretnú na 4. ročníku zimných športových hier lesníkov. Dejiskom biatlonu bude už tradične areál v Osrblí. Zjazdové disciplíny pripravujeme v čiernobalockom areáli Medveďovo.
        Zimné športové hry lesníkov sú, tak ako tie doterajšie, dobre pripravené. Počas prvých troch ročníkov neboli vážnejšie starosti so snehom. Organizátori veria, že aj tento rok počasie vydrží a trate budú dobre pripravené.
Tradične sa súťaží v obrovskom slalome, muži i ženy na dve kolá. V behu so streľbou zo vzduchovky muži prvej a druhej vekovej kategórie absolvujú 10-kilometrovú trať a muži tretej vekovej kategórie, ako aj ženy oboch kategórií, pobežia 5 kilometrov.
        Hodnotiť sa bude aj dvojkombinácia - súčet bodov podľa percentuálne vyjadrených časových strát v obrovskom slalome a v behu so streľbou.
        Presne o mesiac po našom podujatí, 23. - 25. marca, sa v areáli FIS na Štrbskom Plese uskutoční už 39. ročník Venerovského memoriálu.
        Tak teda už len správne namazať (lyže, pravdaže) a dať sa do tréningu, aby zápas so sekundami a metrami dopadol v náš prospech! 
A hoci na prvých v cieli čakajú zaujímavé ceny, víťazom bude každý, kto na naše zimné lyžiarske zápolenia zavíta.

Ing. Jozef Hikl