Profesionalita a prestíž – to je agentúra

 OMNIPUBLIC

Predstavujeme nášho partnera pre oblasť public relations

Nielen v športe, ale vo všetkých oblastiach ľudskej činnosti platí: Kto chce byť najlepší, musí hrať s najlepšími. Tak to bezpochyby funguje aj v biznise. Topmanažment podniku sa v lete minulého roku v snahe získať najlepšieho profesionála na slovenskom trhu rozhodol vyhlásiť výberové konanie na komplexné public relations (vzťahy s verejnosťou). Z prihlásených uchádzačov jednoznačne zvíťazila agentúra OMNIPUBLIC. Za krátke obdobie doterajšej spolupráce už agentúra stihla pripraviť pre manažment podniku mediálny tréning, spolupracovala pri príprave prieskumu verejnej mienky pre LSR a od 1. januára 2004 robí pre podnik aj monitoring médií.

„Veľmi sa tešíme, že sme sa stali víťazom výberového konania. Je to pre nás veľká výzva využiť naše dlhoročné skúsenosti z oblasti strategického komunikačného poradenstva,“ povedala Jarmila Gürtlerová, riaditeľka spoločnosti.

Agentúra OMNIPUBLIC poskytuje komplexné služby v oblasti komunikácie, vrátane strategického poradenstva.

OMNIPUBLIC je jednou z najväčších public relations agentúr na Slovensku a je zakladajúcim členom Asociácie PR agentúr SR. Pracujú v nej dlhoroční profesionáli, odborníci na oblasť komunikácie s viac než desaťročnými skúsenosťami, ale aj mladí, tvoriví ľudia plní nápadov a kreativity.

Pri komunikačných kampaniach pre klientov realizuje OMNIPUBLIC korporátne a produktové programy Public Relations. Agentúra pomáha klientom vytvárať a komunikovať ich firemnú identitu a riadiť vzťahy s verejnosťou. Používa riadené udalosti a sponzorské projekty na vytváranie pozitívnej publicity a budovanie vzťahov s mienkotvorcami. Pomáha klientom pri vytváraní a rozvíjaní vzťahov s médiami. V krízových situáciách aplikuje postupy krízového manažmentu zamerané na ich neutralizáciu a využitie v prospech klientov. Prostredníctvom programov Public Affairs a Government Relations pomáha agentúra klientom dosahovať dobré vzťahy so štátnou správou, samosprávou a lokálnymi komunitami.

Klientami agentúry OMNIPUBLIC sú, okrem mnohých iných, spoločnosti Microsoft, Philip Morris Slovakia, US Embassy, Všeobecná úverová banka, Kraft Foods Slovakia, Walmark, Tesco Stores, Coca-Cola Slovakia, Unilever Slovensko, Boehringer Ingelheim Pharma, GlaxoSmithKline a Novartis.

- go -