Čo si myslia riaditelia

Ing. Jozef Staško, riaditeľ OZ Sobrance

Vzhľadom na dlhodobé poznanie nášho časopisu hodnotím súčasný stav veľmi pozitívne. Som toho názoru, že tento časopis by sa mal dostať do rúk väčšiny zamestnancov Lesov SR a nebude na škodu, keď sa dostane aj do rúk širšej lesníckej verejnosti.

Ing. Štefan Beňa, riaditeľ OZ Bardejov

Náš časopis je svojím obsahom aj „výzorom“ neporovnateľne iný, kvalitnejší a obstojí v konkurencii s časopismi s podobným zameraním, ktoré vychádzajú nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Konkrétne, slová uznania na jeho vysokú profesionálnu úroveň som si vypočul z úst našich kolegov z Poľska a nejaké výtlačky si doslova od nás vynútili. Neviem ako je to inde, ale náš závod dostáva málo výtlačkov. Nepokrývame vonkajšiu prevádzku i keď prístup k časopisu na LS lesníci a OLH majú, ale podávanie si časopisu z rúk do rúk nerieši podstatu toho, čo sa zverejnenými informáciami sleduje. Časopis by sa mal obrazne povedané dostať na každý LO do rúk OLH, aby si ho mohol lesník a OLH nielen prečítať, ale v pokoji a možno aj v domácej pohode preštudovať. Je to nielen môj názor, ale aj názor zamestnancov na spomínaných funkčných miestach.

Ing. Igor Viszlai, riaditeľ OZ Revúca

Dnes, keď je podnikový časopis plný príspevkov priamo z vonkajšej prevádzky, písaných ľuďmi zo závodov a správ, je o neho mimoriadny záujem a čítajú ho takmer všetci. Preto pociťujú na lesných správach po jednom výtlačku za nedostatočný počet, na OZ ho dostanú skoro všetci, na ES len niekedy. Preto zvýšenie počtu výtlačkov na náš OZ na 70 ks by bolo asi optimálne.

Ing. Katarína Chválová,

riaditeľka OZ Semenoles

Som za to, aby Lesník mali všetci THP.

Ing. Vladimír Masica,

riaditeľ OZ Slovenská Ľupča

Časopis Lesník v novej podobe má vysokú odbornú a grafickú úroveň. Prostredníctvom časopisu zamestnanci podniku majú informácie o dianí v podniku, riešení aktuálnych problémov i nových trendoch v lesníctve, taktiež o dianí na iných OZ, čo si osobne myslím vedie jednotlivé OZ k zdravej súťaživosti. Je žiadúce, aby sa časopis dostal do rúk širokej lesníckej verejnosti.

Redaktorom a časopisu zdar!