Pozvanie za okrúhly stôl

Jozef MARKO

Súčasné vedenie Lesov SR už neraz dokázalo, že mu záleží na osobnej komunikácii so zamestnancami podniku. Májové stretnutia predstaviteľov topmanažmentu so všetkými vedúcimi lesných správ z celého Slovenska v Banskej Bystrici boli zatiaľ posledným príkladom bezprostrednej a obojstranne prospešnej výmeny informácií, názorov a skúseností.

Generálny riaditeľ Ing. Karol Vinš chce posunúť hranice vzájomnej dôvery a informovanosti ešte bližšie k zamestnancom: „Rád by som sa stretával raz do mesiaca za okrúhlym stolom aspoň s desiatimi zamestnancami postupne zo všetkých odštepných závodov a regiónov Slovenska. Pri obede, v neformálnej atmosfére, rád odpoviem na všetky ich otázky a zároveň sa budem zaujímať o ich poznatky, pripomienky a návrhy. Pozývam touto cestou všetkých, ktorí majú záujem diskutovať a teším sa už vopred na spoločné stretnutia.“

Ak máte aj vy záujem stretnúť sa nielen s generálnym riaditeľom, ale aj s organizačnou riaditeľkou Ing. Ivanou Špilákovou a hovorcom podniku Mgr. Petrom Gogolom za jedným stolom, pošlite na adresu redakcie Lesníka alebo elektronickou poštou na adresu gogola@lesy.sk alebo marko@lesy.sk váš e-mail. Prípadne sa s nami spojte telefonicky na telefónnych číslach 048/ 4344 278 alebo 048/ 4344 121 a dajte nám vedieť, aké témy vás zaujímajú, čo by ste sa radi opýtali. Nezabudnite uviesť vaše kontaktné údaje. Určite sa vám ozveme. Vaša cesta do Banskej Bystrice bude pracovnou cestou a cestovné náklady vám uhradí odštepný závod. Pozvanie platí pre všetkých!