Chata Anderlová bodovala

Jozef MARKO

Slová chvály vždy potešia. Je dobré, že sú medzi nami ešte ľudia, ktorí neustále nefrflú a nehania všetko okolo seba, ale dokážu aj pochváliť a poďakovať sa, ak sú spokojní. Dr. Elena Fašková z Banskej Bystrice, víťazka vedomostnej súťaže, organizovanej š.p. LESY SR a Slovenským rozhlasom, poďakovala za víkendový pobyt v Chate Anderlová v Osrblí aj listom, adresovaným generálnemu riaditeľovi Ing. Igorovi Olajcovi.

Okrem iného v ňom píše: „Strávila som s rodinou víkend v prekrásnom prostredí, kde si príroda ešte udržiava svoju moc. Určite aj vďaka práci lesníkov. Chceme pochváliť aj správcu ubytovacieho zariadenia, ktorý má priateľský prístup k záujemcom. Chata je dobre udržiavaná, aj jej vybavenie je dostatočné. Chceme sa Vám všetkým poďakovať za veľmi príjemný víkend na chate v Osrblí, kde sme sa príjemne cítili. Aj naďalej sa s radosťou budeme zaujímať o pobyty vo Vašich chatách.“

Od riaditeľa OZ Čierny Balog Ing. Miroslava Englera sme sa dozvedeli, že tým pochváleným správcom chaty je lesník z LS Osrblie Martin Ottinger. „Uznanie si ale určite zaslúži aj kolegyňa z ústredia OZ Mária Pisarčíková, ktorá sa venuje práci so zabezpečením obsadzovania chát a ich vybavenia od samého začiatku,“ dodáva Ing. Engler. Takže posielame aj týmto článkom obom menovaným veľké ĎAKUJEME. Za to, že svojím prístupom k práci robia dobré meno š.p. LESY SR a lesníkom vôbec.